KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Reiser til Kina og Asia
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser
Storbyferie

Storbyferie

Reis på storbyferie til Beijing, Shanghai, Hong Kong eller Bangkok, noen av Asias mest pulserende og spennende metropoler. Byene står på ingen måte tilbake for verken London, Paris eller New York, her er alle ingredienser for en uforglemmelig storbyferie til stede: gode priser på fly og hotell, fantastiske shoppingmuligheter, verdenskjente severdigheter, et rikt kulturliv og ikke minst, det kinesiske og thailandske kjøkkenet er i verdensklasse. KinaReiser skreddersyr din storbyferie til Beijing, Shanghai, Hong Kong og Bangkok. Reis med familien, vennegjengen, kollegaer eller kjæresten, vi legger opp program som passer perfekt til deg og ditt reisefølge.

Ta kontakt på telefon 22 98 22 00 eller pr. e-post: for et uforpliktende tilbud.

Langweekend i Beijing

Langweekend i Beijing

Samle noen av dine venner, kollegaer eller naboer og ta en langweekend i Beijing. I Beijing bor du godt på et av våre gode, rimelige og ikke minst sentralt beliggende hoteller.

Beijing er en spennende storby med enormt mye å by på. Forruten alle de store severdighetene som Den kinesiske mur, Den forbudte by og Den himmelske freds plass, kan byen også skilte med fantastiske shoppingmuligheter, moderne barer og restauranter og et rikt kulturliv. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å tilrettelegge et program, selv om du bare skal være i byen noen få dager.

Ring oss i dag på tel: 22 98 22 00 eller send oss en e-post:

Kampanjer på flyreiser

Kampanjer på flyreiser

Flyselskapene kommer stadig med kampanjer på sine destinasjoner. Ta kontakt, så finner vi de kampanjene som er aktuelle akkurat nå. Spør oss gjerne om tilbud på hotell og/eller sightseeing også. Vi kjenner byen, og vet hvor det er best å bo og hva som er verdt å oppleve!

Trenger du hotell og/eller sightseeing i tillegg? Ta kontakt med oss for tilbud!